Aansprakelijkheid voor bedrijven

Een moment geduld alstublieft...

Wie zijn wij? Over Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.com

Onze missie

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.com is een merk van Klap en richt zich op het via internet aanbieden van bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om voor dit risico de beste verzekering af te sluiten. Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.com doet uitsluitend zaken met bekende en solvabele Nederlandse verzekeringsmaatschappijen.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.com onderscheidt zich door voor u een uitstekende keuze te maken. Daarom bent u altijd verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor hoeft u niet zelf op zoek naar de bomen in het bos en op te passen voor de kleine lettertjes. Dat heeft ons team van specialisten immers al voor u uitgezocht. En bovendien adviseren wij u graag desgewenst persoonlijk en niet alleen via internet.

Klap b.v. is al sinds 1854 makelaar in assurantiën en gespecialiseerd in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico's. Als één van de weinige makelaars actief op de Amsterdamse Assurantiebeurs (na Lloyd's de meest internationale verzekeringsmarkt ter wereld) en met een eigen volmachtbedrijf als geen ander in staat om u de beste prijs en kwaliteit te bieden. Klap b.v. is ook Open Market Correspondent van Lloyds en Member van Trust Risk Control (één van de grootste internationale makelaarsnetwerken).

Execution Only

Als u via deze website zelf een berekening maakt of een verzekering sluit, dan handelt u volgens het principe van "execution only". Dat wil zeggen dat u van ons, Klap b.v, géén advies krijgt en dat u zelf uw eigen situatie en de marktsituatie beoordeelt en geheel zelfstandig een product kiest dat volgens u het beste bij u past. Wilt u toch liever een gedegen advies bel dan 020 795 79 80. Wij staan u graag bij in het maken van uw afweging en het nemen van uw beslissing.

Uw belangen worden door onze deskundigheid en onafhankelijkheid gewaarborgd met:

  • Het lidmaatschap van Adfiz en NVGA
  • De benoeming tot Register Makelaar in Assurantien (RMIA)
  • Lid van Registerpensioenadviseurs (RPA)
  • Lid van Adfiz - branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs
  • De aansluiting bij het Klachteninstituut Financiële dienstverlening
  • Member van het internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control
  • Klap b.v. staat bij de AFM ingeschreven onder nummer 12006148
Live chat